Protestantse Gemeente

Gennep en omstreken

haan.jpgengel.jpgopen deur.jpgbouwplaat.jpgantependium groen.jpgklok met inscriptie 1.gifantependium paars.jpgantependium rood.jpgzegel Julien.giforgel.jpghugenoten.jpgantependium wit 1a.jpgvoorzijde.jpgbegraafplaats.gifgraftegel.jpgbijbel.gifpreekstoel.jpgtoren.gif

Open Huis

 

Een unieke gelegenheid waarbij jong en oud elkaar kunnen ontmoeten bij een gevarieerd programma.
 

Op 19 mei hebben we de bakkerij en het museum van Bakker Arts in Ottersum bezocht. Daar werden we onderhouden met een uitgebreid praatje van bakker Harry Arts in de bakkerij en genoten we van heerlijke vlaaien in de koffieruimte. Vervolgens bezochten we zijn museum met een grote verzameling aan spullen en voorwerpen uit het verleden die te maken hebben met een bakkers- en kruidenierszaak: trommels, bussen, broodroosters, een hele kruidenierswinkel uit de oude doos, gebruiksvoorwerpen, potten, pannen en noem maar op. We keken onze ogen uit.

In de Regenboog wachtte ons daarna een heerlijk buffet met salades en lasagna. De maaltijd werd besloten met ijs en aardbeien. Het was een leuke morgen.

In de zomermaanden juni, juli en augustus is er geen Open Huis.

 

Terugkijkend op de activiteiten van het afgelopen jaar mogen we concluderen dat de huidige formule (ontmoeting met lezing of bezoek, afgesloten met een warme maaltijd) goed werkt. De belangstelling is duidelijk toegenomen en vooral de gezamenlijke maaltijd wordt door iedereen gewaardeerd. Niet alleen vanwege het lekkere eten, maar vooral het napraten aan tafel met sprekers en deelnemers wordt als gezellig en waardevol ervaren.

 

We gaan door op dezelfde voet en beginnen weer op donderdag 21 september (dus niet op vrijdag!). Dan zal stadsgids Willy Michels een virtuele stadswandeling met ons maken aan de hand van een presentatie in de Regenboog. Na de lezing is er weer een warme maaltijd waarvoor u zich vóór 18 september moet opgeven bij één van onderstaande adressen.

E-mailadres Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.  of Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of

telefoonnummer 0458 542254.

 

Op vrijdag 20 oktober zal Cor Maas, geestelijk verzorger van Dichterbij, iets vertellen over hoe mensen met een verstandelijke beperking hun geloof beleven.

 

Graag tot ziens op donderdag 21 september.

Wij nodigen u van harte uit,

Jeanie en Joop Herder

Mieke Hoogkamp

 

Login Form

September 2017
Z M D W D V Z
27 28 29 30 31 1 2
3 4 5 6 7 8 9
10 11 12 13 14 15 16
17 18 19 20 21 22 23
24 25 26 27 28 29 30